Milline on suhe happe ja leelise keskkonna ja ilu asutuse vahel?
Naha ja bodybuilders, on olulised tegurid ilu lahutamatu, mis on naha asutus olulisi toitainete tingimuseks. Kaasaegse kosmetoloogia on ka korduvalt rõhutanud teavitas süüa rohkem alkaalse toidu hoida teie asutuse leeliselises keskkonnas, et hea ilu, ei süüa happelise toidud. See on, sest nagu happelise toidu ülemäärast tarbimist inimorganismi vere kehas kalduvad vereringet, keha ainevahetuse, vähendada rasvhapete, põhjustanud halvenemist. Töötlemata happe keskkonnas võib ka põhjustada naha naha kaotab paiste ja lihtne teha inimesed arvavad väsinud ja energia puudus. Loomse päritoluga toite on happeline toitu, nagu liha, nii nagu liha pikk pikk inimesed kipuvad naha freckle ja Mole üksikute blackened.
Happe leeliselise toidu viitab toidu seedesüsteemi, sisestades pärast oksüdatiivset lagundamist metaboolsete protsesside, toodavad leeliselise aine, samal ajal kui teised toodavad happelise toidud. Normaalsetes tingimustes toitu, sisaldavad Mittemetalsete väävel, fosfor, kloori, in vivo oksüdatsioon ja lagunemise pärast loob isopoly koos katioonsed, tuntud happelise toidu ja metallide puhul nagu kaaliumi, naatriumi, kaltsiumi, magneesiumi sisaldavate anioone toidu inimeste ainevahetusest pärast saate luua põhilised oksiid, leeliselise toiduainetena teada.
Teadlased öelda leeliselise veri, süüa anorgaanilised soolad, rikkad toidud on eriti kõrge kaaliumisisaldus toidu nagu banaanide, maapähklid, seller, spinat, salat, seente, kartul, praetud. Enamik puu- ja köögivilja määruse ja keha valget riisi, kuna rafineeritud pinna ja loomse toidu happe moodustamine aitab säilitada asutuse happe-aluse tasakaalu, inimeste tervisele, keskkonnale põhjustada saavutada esteetilistel hüvanguks.
On leeliselise toidud on: spinat, kapsas, naeris, Bambusevõrsed, porgand, kartuli, kurgi, viinamarjade, banaanide, apelsinid, õunad, kastanid, persimmons, tofu, herned, oad, punane oad, mung oad, Bataatti, rohelised oad, Lotus juur, sibul, baklažaan, seened, piima, valk, ja nii edasi.
Happelise toidu kuuluvat: veiseliha, sealiha, kana, munakollase, austrid, angerjate, tatar, töötlemata riis, nuudlid, leiva, põlduba, kaheksajalad, hink, part liha, õlle, kalmaari, krevettide, merevetikad, suhkru, ja jne.
Toidu ilu ja ammendamatu jagada alati saadaval. Tagamaks, et toitumise, mõistlik, vajalik omastamise kohta tasakaalustatud toitumine, mille osaline on halb eclipse ja dieting. Kuna toit on hea, see sisaldab toitained on piiratud, ei ole võimalik vastama asutuse nõuetele, peaks teil olema terviklik ja põhjendatud toitumise kohta valida. Paistab ilus alus, peab keelamisele füüsilist tervist nõuetekohast toidu toitumisalase teabega teha noorte elu poolt.