201707071513劉心悠拍咩廣告要投訴?dermes練成心悠白滑玉背,女生都要抽水

早前多位美女女星受邀為激光脫毛品牌dermes拍攝新廣告,其中Annie同Kary竟然要投訴?dermes為今次廣告搭建了7吋厚人造沙灘,營造Summer感。其中Kary需要長時間側臥,大曬白滑長腿,拍完後手臂都痲痹了。而Annie身為脫毛大軍前輩,dermes…

八女星一齊拍廣告 劉心悠被抽水



藝人劉心悠(Annie)、薛凱琪(Fiona)、吳雨霏(Kary)、王敏奕(Venus)為脫毛品牌拍攝新一輯廣告,品牌更特別邀請了朱千雪(Tracy)、蘇麗珊(Cecilia)、顏卓靈(Cherry)及游泳健將歐鎧淳(Stephanie),齊齊加入新一輯廣告拍攝,廣告公司更搭建7吋厚人造沙灘,拼湊出脫毛八美圖!

八位美女難得聚頭,令現場笑聲不絕,特別是心悠、Fiona及Kary已經多次合作,一碰面就「雞啄唔斷」,默契十足,不斷聊天。新成員Cecelia則向Annie偷師,讚她玉背滑溜,更忍不住多次撫摸心悠,令心悠痕癢得哈哈大笑!

Kary因為拍攝需要,要大騷長腿,她專業地長時間維持側臥動作,她說:「拍攝時,只可以用前臂支撐身體,呢個動作足足hold咗1個鐘,但我哋四個女仔掛住傾偈,連導演嗌good take都唔知道!拍完,我手臂痲痹咗好耐!」而Venus則表示:「我覺得自己愈來愈有自信,我認同只有自信嘅女人,先可以由內而外散發動人光彩及魅力!」

 

本文轉自:http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170615/bkn-20170615162938827-0615_00862_001.html

dermes相關文章:
大忙人朱千雪話脫毛太煩要投訴,dermes就解決到毛毛問題 - 東方日報
香港激光脫毛品牌dermes今次邀請8位美女拍攝新廣告,現場十分熱鬧-明報

沒有上一則|日誌首頁|沒有下一則
回應
關鍵字
[此功能已終止服務]
    沒有新回應!





Powered by Xuite