201906181202雞精富含所有必需的維生素

食物經由口腔進入後,到達腸胃道消化吸收,最後從肛門排泄出廢物。這個過程中,人體除了可獲得食物的營養成分與能量外,對身體不利的病菌、毒物也會堆積在體內。

御藥堂滴雞精隻味係好奇怪,係好似好假既雞湯味,我飲完再比茄爸飲,佢都唔想飲,我係唔會想再飲多一包。可能我地一向鍾情濃厚雞湯,呢方面田原香滴雞精優勝!??

雞精富含所有必需的維生素、蛋白質、礦物質、氨基酸和膠原蛋白,可以幫忙調整腸道。黃加明表示,如果腸道不好,吃了再營養的東西,也會因為身體無法吸收而白費,因為那些好東西都被排泄掉了。

平時呢我唔鍾意化妝嘅,咁我覺得飲咗滴雞精幾日之後個氣色就好好啦,面色又好好啦,就算唔化妝塊面都會紅卜卜啦,好似化妝咁樣。滴雞精無油、無脂肪唔會肥,滴雞精功效都好好:可以滋陰補腎,女仔飲咗之後好好?

更糟糕的是,如果腸道不能很好的發揮作用,有毒物質會堆積在體內,或是進入血液中,人就會生病。所以腸道健康很重要,但是為什麼要選擇papura雞精呢?

田原香滴滴雞精香港、台灣、新加坡均設有門市,深受各地人士歡迎。 相關文章:

孕媽咪專屬好康駕到

全靠滴雞精「神助攻」

田原香滴雞精是以分族群

滴雞精的奧妙在哪裏?

定期制作滴雞精鄉

沒有上一則|日誌首頁|沒有下一則
回應
關鍵字
[此功能已終止服務]
    沒有新回應!





Powered by Xuite