200810111134Perfume Fragrance / Predarea vă menţine buze

Predarea vă menţine buze

 Î: am întotdeauna inconştient lins buzele lor, adesea uscat descuamarea rezultatele buzelor, ruj uzură chiar nu arata bine, cum am menţine buze?

 R: in fata de vopsea casa nou, a lovit un primul-tier "PuTTY" pentru a preveni perete cracare şi fină de linii. Ruj filmate, prea, prima trebuie să asigure buze fără crăpături din piele, se poate a pune pe un strat frumos. Multe femei numai în iarna rece balsam de buze, buze şi piele de îngrijire, esenţiale pe o bază zilnică.

 Măsurile specifice:

 Bine curat. Noapte înainte de cufundare make-up Remover lapte fata de spălare de tampoane de bumbac pe buza de câteva secunde, apoi la gura cu direcția centrale de golire balsam de buze.

 Exfoliere în mod regulat. Cu un prosop cald ud, perie uşor cu o perie moale şi descuamarea. O dată pe lună, atât de multe ori va stimula pielea buzelor.

 Hidratare umiditate. Ca spălare faţa ta va pictaţi fiecare zi Creme hidratante, buzele produse buzelor balsam, de asemenea, necesare pentru a evita pierderi de umiditate. Opţiune de zi de balsam de buze sunt sun de protecţie, deoarece lip este, de asemenea, nu se poate scăpa radiația ultravioletă.

 Masaj. Înainte de a merge la culcare după culoare produse buzelor, buzele uşor cu deget inel pentru a indica presiunea masaj să promoveze circulaţia sanguină ale mucoasei sub astfel că buza de culoare naturală de sănătate.

[HER]
[香水]
[生活 知識]

教您保養嘴唇

 Q:我總是不自覺地舔嘴唇,結果嘴唇經常幹澀脫皮,即使塗了口紅也不好看,我該怎樣保養雙唇呢?

 A:在給新房子刷油漆前,要先打一層「膩子」,防止牆壁出現裂縫和細紋。塗口紅也一樣,你首先要保證嘴唇沒有乾裂起皮,才能給它穿上漂亮外衣。很多女性只有在干冷的冬季才用護唇膏,其實護唇和護膚一樣,應當每日必備。

 具體步驟:

 徹底清潔。晚上洗臉前將蘸有卸妝乳的棉片在唇上敷數秒,然後由嘴角往中央方向把唇膏抹去。

 定期去角質。用熱毛巾濕敷一會兒,然後用軟毛刷輕輕刷去死皮。每月一次即可,次數太多會刺激唇部肌膚。

 保濕滋潤。像每天洗完臉你會塗滋潤霜一樣,雙唇也需要護唇膏來防止水分流失。日間選擇的護唇膏要有防曬作用,因為唇部也逃不過紫外線照射。

 按摩。睡前塗上潤唇膏後,用無名指以點壓方式輕輕按摩雙唇,以促進粘膜下的血液循環,使唇色自然健康。

 

沒有上一則|日誌首頁|沒有下一則
回應
關鍵字
累積 | 今日
loading......
  沒有新回應!