200811071133DKNY 青蘋果 女性香水 / Ce tipuri de agent de curăţare?

Ce tipuri de agent de curăţare?

  Murdărie pe piele poate fi împărțită în apă solubile murdăria şi murdărie uleios. Murdărie solubil în apă din piele ca sudoare, praf şi aşa mai departe, curat este convenabil, vă poate se spală cu apă curată, direct. In pielea ta este soluționat murdărie uleios, cum ar fi sebumului excesiv, Fundaţia, umbra eye cremă, roşu de buze, crema de nutriţie, şi aşa mai departe, cu agent de curăţare speciala. Agenţi de curăţare frecvent utilizate de obicei au 4 tipuri: machiaj cosmetice remover pentru apă-curăţare agentul adeziv, emulsie Remover agenţi şi agentul crema-curăţare.

  Cosmetice este agent de apă-curăţare lichid, în general, cu un tampon de vată îmbibată ia-a lungul muşchii să ştergeţi uşor. Efectul său curăţare este slab, de compensare poartă puţin sau agent de curăţare faciale rezidual. Jeleu translucide gelul Remover agenți, utilizând agenți de curăţare în mână atunci când amestecul uniform, şi apoi ştergeţi în faţă, atunci când este pe deplin amestecat cu Fundaţia se clătește cu apă călduţă. Efectul curat ușor mai mare decât agentului, pentru tenul sau în timpul verii, puteţi să vă păstraţi pielea proaspete. Emulsie agent de curăţare este lipicios emulsie lichid, atunci când este utilizat pe fata, chiar de masaj, cu apă sau cu o golire a hârtiei. Efectul său curăţare este mai mare decât agenți Remover gel de, utilizate pentru a goli poartă puţin şi zilnic de îngrijire a pielii. Agent de curăţare crema este de smântână groasă, când se utilizează agent de curăţare în faţa lui, apă de topire cu atenţie masaje, apă caldă pentru încălzire, şi curat make-up Remover apă agent de agentul cel mai bine din nou. Efectul decontaminare cele mai puternice, utilizat pentru a elimina prea adânc nici prea.

  Altele decât agent de curăţare în plus la cele menționate anterior, cu prosperitate cosmetice de piaţă în ultimii ani, au avut mai multe speciala curăţare agentul, cum ar fi remover machiaj ochi şi buza machiaj remover agenți, acest agent de curăţare se bazează pe utilizarea caracteristicilor de site-ul, se alăture componentele speciale realizate de un efect protector pe piele.

[心理衛生]
[健康知識]
[吃貨天下]

卸妝劑的種類有哪些?

  皮膚上的污垢可分為水溶性污垢和油性污垢。皮膚上的水溶性污垢如汗液、灰塵等,清洗方便,可以用清水直接洗淨。皮膚上的油性污垢,如過多的皮脂、粉底、眼影膏、口紅、營養霜等,必須用專用的卸妝劑進行清除。常用的卸妝劑通常有4種類型:化妝水型卸妝劑、膠狀卸妝劑、乳液型卸妝劑和膏霜型卸妝劑。

  化妝水型卸妝劑呈液態,一般用化妝棉沾取,沿肌肉走向輕拭。其清潔效果較弱,用於清除淡妝或面部殘留卸妝劑。膠狀卸妝劑呈半透明的膠凍狀,使用時將卸妝劑在掌中拌均勻,然後抹在臉上,當它與粉底完全混合後,用溫水沖洗。其清潔效果略大於水劑,用於油性皮膚或夏季,可以保持皮膚清爽。乳液型卸妝劑呈流動性的粘稠狀,使用時將乳液抹在臉上,均勻按摩,用清水沖去或用面紙拭去。其清潔效果大於膠狀卸妝劑,用於清除淡妝和日常潔膚。膏霜型卸妝劑呈稠厚的霜劑,使用時將卸妝劑抹在臉上,加溫水使其乳化,仔細按摩,用溫水沖淨,最好再用水劑卸妝劑清潔一遍。其去污效果最強,用於去除濃妝。

  除了上述的卸妝劑以外,隨著化妝品市場的繁榮,近年來,產生了許多專用卸妝劑,如眼部卸妝劑、唇部卸妝劑等,這類卸妝劑是根據使用部位的特點,加入特殊的成分製作而成,對局部皮膚起到保護作用。


【DKNY_Be Delicious_青蘋果】來自紐約的知名時尚品牌DKNY首席設計師Donna Karan,在2005年推出了新款時尚香氛Be Delicious,充滿遐想的氣息源自於當初伊甸園中誘惑了亞當與夏娃的蘋果。 許多人問Donna Karan為何以蘋果作為創意發想的靈感來源?Donna Karan說她認為一顆蘋果,形狀簡單卻意義非凡,夏娃咬一口蘋果,打開了感官的世界,卻也嚐到了自由與權利… 她運用了這樣的創意發想,將天然的蘋果萃取首次使用於香水中,在瓶身設計方面,女香選用草綠色玻璃瓶,就像一顆酸甜爽口的青蘋果,而男香則採咖啡色瓶身,像是一顆高貴大方的富士蘋果。有趣的是,以牛皮紙盒包裝的香水外盒,還標上精心設計的DKNY BE DELICIOUS橢圓商標,象徵百分百的紐約原創精神。 DKNY Be Delicious 青蘋果女香在香味的呈現上,綜合了清新的果香以及多種異國花香調,讓人就像咬了一口蘋果,清新的夏日感受來自繁忙的紐約大蘋果,讓您在使用香氛的同時,也能夠感受這個活躍都 會的生命力!

 

沒有上一則|日誌首頁|沒有下一則
回應
關鍵字
累積 | 今日
loading......
    沒有新回應!