200811071134CK euphoria / Ce este structura fine piele?

Ce este structura fine piele?

  Prin observare sub un microscop după colorarea pielii, din afara interior, împărțite în 3 straturi: epiderma, derm şi ţesutul subcutanat.

  Epiderma este stratul protector din derm, care este un mai mic de 1 mm strat de film. Epiderma este împărțită în 5 nivele, la în interiorul şi în afara lamina bazale respectiv, prickle strat de celule, strat granulate, strat transparente, stratul cornos. Ei sunt personal în primul rând de celule de colţ şi celulele dendritice. Bazale strat conţine, de asemenea, melanocitelor melanina, iar unele dintre vopsirii comune este dificil să se identifice şi senzaţie de arsură şi pielea de imunitate celulară înrudite.

  Epidermică și dermică digitation fiecare în mozaic. Structurile cutanată decât epiderma de complexe, este un element central al pielii. Este compus în principal din fibre, vasculare, limfatic, nervoase-parte. De asemenea, conţine foliculilor de par, glandele sebacee, sudoare glande şi muşchii verticale şi alte organe subsidiare, precum şi producţia de fibroblaste fibra și o cantitate mică de limfocite, celule catarg şi celulele plasmatice.

  Ţesutul subcutanat este mai a pielii. Este în principal de țesut adipos, vasele de sânge şi unele fibra. Acesta este epiderma, derm grosime tampoane. Sa modificări grosimea sunt mari, subţire grosime subţire, grăsime.


[茶 飲茶 茶點 芒果乾 椰棗 天然果乾]
[旅遊 世界風情]

皮膚的微細結構是怎樣的?

  皮膚染色後通過顯微鏡下觀察,從外到裡,分為3層:表皮、真皮和皮下組織。

  表皮是真皮的保護層,它是一層不足1毫米的薄膜。表皮又分為5層,由裡到外分別為基底層、棘細胞層、顆粒層、透明層、角質層。它們主要由角細胞和樹枝狀細胞組成。基底層還有含黑色素的黑素細胞、幾種普通染色難以識別的和某些與感覺及皮膚免疫相關的細胞。

  真皮與表皮以指狀突起互相交錯鑲嵌。真皮的結構比表皮複雜,是皮膚的核心部分。它主要由纖維、血管、淋巴管、神經等部分組成。還含有毛囊、皮脂腺、大小汗腺及立毛肌等附屬器官,以及生產纖維的纖維母細胞及少量淋巴細胞、肥大細胞和漿細胞。

  皮下組織是皮膚的最裡層。它主要是脂肪組織,也有血管和一些纖維。它是表皮、真皮的厚實的襯墊。它的厚薄變動很大,瘦者薄,胖者厚。

 


cK euphoria是款令人沉醉的東方調香氛,一款能襯托出異國果香味、誘惑的花卉味以及馥郁的奶香味之間對比的全新香氛。香氛前調帶出了能蠱惑感官的石榴味、多汁的柿子味以及繁泌的青翠綠味。透過馥郁的紫蘭花味、清新的蓮花味以及感官的白蘭花,euphoria的中調傳遞出神秘以及令人興奮的感覺。香氛的後調具有香味持久的特徵,是由性感的水琥珀味、桃花心木味與吸引人的紫羅蘭花味、感官的麝香味與令人上癮的乳脂香味所搭配出來瓶身設計由Calvin Klein與設計大師Fabien Barbon一起合作,將euphoria構思成感官享受上的現代化詮釋 ─ 諛媚、性感、優雅而與生俱來的。瓶身的弧度就像是融於掌心的光滑曲線一般,某種程度上來說,相當具有感官及流線感。光滑的瓶身曲線與奢華的拋光結構,無異是一種精緻典雅的表達。透過清澈玻璃的曲弧面,紫水晶色澤的香水是如此顯而易見。玻璃是由一層貝殼狀的拋光鋁金屬所包圍住。長方狀的銀灰色瓶蓋是有著Calvin Klein標誌的特點。 瓶身則是由深酒紅色的緞面拋光華麗紙盒所包裝著。

 

沒有上一則|日誌首頁|沒有下一則
回應
關鍵字
累積 | 今日
loading......
    沒有新回應!