200901081144Perfumes Cosmetics SkinCare / Ce este pielea curată pentru?

Ce este pielea curată pentru?

 Piele sunt fundamentale pentru frumuseţe, întreținere fata extrem de important în frumusetea de locaţie, faciale curăţarea pielii întreținere primul pas.

 Facial piele expuse la aer, plutind în aer de murdărie, praf, bacterii şi alte natural ataşat pe suprafaţa pielii, împreună cu sine, cum ar fi combustibilul gazos, sudoare, celulele moarte, aceşti factori vor afecta funcția fiziologică normală a pielii, sau chiar cauza infecţii cutanate, apariţia de acnee şi alte boli de piele. Putem vedea că pielea curată este foarte important. Jie pielea scop principal are este după cum urmează mai multe aspecte: suprafaţa pielii clare de murdărie şi pielea secreţia de proprietate, păstraţi sudoare glande şi secreţia glandelor sebacee proprietatea evacuările netede, prevenirea bacterii infecţie; Jie pielea poate face pielea te relaxa şi odihnă, piele joc plin de funcția fiziologică, redare tineret vitalitatea Jie pielea poate regulament pielea de valoarea pH-ului, face recuperarea acesteia normală a pH-ului, protecția pielii; Jie pielea poate pentru piele medicală pentru preparat.

 În plus pentru piele folosind o metodă comună de curăţare, puteţi utiliza metodele de curăţare nutriţionale, frecvent utilizate cu miere, oţet, telina, castraveti, ouă, tomate, pielea pepene verde, sare gemă grunjoasă, şi aşa mai departe.

 Eliminarea reziduurilor brută în miere miere, provoacă James puţin în faţă şi gât, cu palmier robinet tăiere, aproximativ 10-20 de minute mai târziu, la spălare de apă caldă. Are un efect hidratare pe pielea.

 Oţet şi rugozitatea a pielii, este delicat mix de oţet şi glicerol 1: 5 mâzgălitură piele, pielea va restabili treptat. Spălare fata ta cu SĂPUN în fiecare zi, şi înapoi la un bazin de apă şi o lingură de oţet să se spele o dată, şi apoi trage un bazin de apă se spală.

 Ţelină antena de pauză proaspete telina rădăcină, şi apoi utilizate pe blistere, următoarea zi drum liber apă filtrată spălarea pielea.

 Castravete castraveţi tăiat în jumătate pentru a face faţă alifie, castravete suc sus, din nou cu apă caldă spălare fata ta, în acest fel se poate îndoi ridurilor.

 Ouăle pe lună pentru a lua o săptămână pentru a face fiecare dimineata sau ou gălbenuş acoperite cu proteine pe suprafața la masaj, după un masaj, lăsaţi-o sec pe suprafaţa, şi apoi se spală cu apă caldă. Deci o săptămână, pielea este delicat, lubrifiere, şi strălucitor.

 Pepene verde pielea cu pielea pepene verde umplute cu unele Mânjire facial piele, spălate cu apă în câteva minute, apoi convergenţă pe peroxidare lipidelor suprafața pielii, pastreaza pielea este delicat şi alb.

 Tomate conţine vitamina foarte bogat, a zdrobit, filtre lua sucul un pic de miere, pictat feţei, face piele albă.

 Salină salină 1000 grame, proteine a, copil de îngrijire a pielii de ulei uşor, două linguri de miere amestecat sus două sau trei ori pe săptămână, uşor acoperite cu ea pe confesiuni, lovit cercuri cu un deget pe ea, pielea este delicat, prevenirea acnee.

[優質生活twitter
[愉悅的人生twitter
[優質享樂生活twitter

清潔皮膚的作用是什麼?

 皮膚是美容的基礎,而臉部的保養在美容中佔有極重要的位置,面部清潔是皮膚保養的第一步。

 面部皮膚暴露在空氣中,空氣中漂浮著污物、塵埃、細菌等,自然附著於皮膚表面,加上自身份泌的油脂、汗液、死細胞等,這些因素會影響皮膚正常生理功能的發揮,甚至引起皮膚感染,發生痤瘡等皮膚病。由此可見,皮膚清潔是非常重要的。潔膚的目的主要有如下幾個方面:清除皮膚表面的污垢及皮膚分泌物,保持汗腺、皮脂腺分泌物排出暢通,防止細菌感染;潔膚可使皮膚得到放鬆、休息,以便充分發揮皮膚的生理功能,呈現青春活力;潔膚可調節皮膚的pH值,使其恢復正常的酸鹼度,保護皮膚;潔膚可為皮膚護理作準備。

 除了用普通的方法進行皮膚的清潔以外,還可以用營養潔面的方法,常用的有蜂蜜、醋、芹菜、黃瓜、雞蛋、西瓜皮、番茄、粗鹽等。

 蜂蜜 濾去蜂蜜中的粗渣,攪塗少許在臉上及頸部,用手掌心輕拍使均勻分佈,約10~20分鐘後,以溫水洗淨。對皮膚有滋潤作用。

 醋 皮膚粗糙者,將醋與甘油以1:5的比例混合塗抹皮膚,皮膚會逐漸恢復細嫩。每天用肥皂洗完臉,再換一盆清水加一湯匙醋洗一次,然後再換一盆清水洗淨。

 芹菜 把鮮芹菜的菜根弄碎,然後用水泡上,次日可用過濾後的水洗皮膚。

 黃瓜 把黃瓜切成兩半往臉上搽,黃瓜汁干了以後,再用溫水洗臉,這種方法可以防皺去皺

 雞蛋 每月抽出一個星期來做,每天早上,用蛋白或蛋黃塗於面上按摩,按摩後,讓它在面上干了,然後用溫水洗淨。如此持續一週,皮膚顯得嬌嫩、潤滑、有光澤。

 西瓜皮 用西瓜皮近瓤的部分塗抹面部的皮膚,幾分鐘後用清水洗淨,再塗上一點收斂皮膚的面脂,能使皮膚保持細嫩白淨。

 番茄 含有非常豐富的維生素,把它壓碎,濾取其汁,加入少許蜂蜜,塗於面部,可使皮膚白嫩。

 粗鹽 用粗鹽1000克,蛋白一個,嬰兒潤膚油少許,蜂蜜兩大茶匙混合起來,每星期兩三次,用它輕輕地塗在面額上,用手指在上面打圓圈,可使皮膚細嫩,預防痤瘡。

沒有上一則|日誌首頁|沒有下一則
回應
關鍵字
累積 | 今日
loading......
  沒有新回應!