200904161501名牌化妝品 / Piele ceea ce organe subsidiare?

Piele ceea ce organe subsidiare?

 Organe subsidiare au glandelor sebacee, sudoare glande pielii, păr și unghii.

 Sudoare glanda potrivit secreţii diferite sudoare gland, este divizată în mici sudoare glanda și glandele vârsta de două. Eccrine secreţia de sistemul nervos de dominaţie. Când temperatura crește, face exerciţiilor energice, modificările emoţională, sau de a lua anumite medicamente care eccrine activitatea secretoare creşte, organismul transpiraţie mărită. Eccrine cu excepţia buzele şi unghiile cum ar fi Departamentul, distribuite pe scară largă în organism, în special în palme, talpi, frunte, axilă și alte locuri până la. Eccrine sudoare secreţia şi componentele sale principale sunt apă, sare şi cantităţi mici de uric acid, ureea și alte metabolice deșeuri, cu hidratare a pielii, cum ar fi reglementarea temperatura corpului şi excretes deșeurilor. Începe pubertate vârsta glanda dezvoltare, distribuite în axila, şi areola, mutilare genitale şi anale, canalul auditiv externe şi alte Office, deschiderea în foliculilor de par, secreţii este un lichid gros cremoase conținut de proteine, glucide și lipide. Secreţii sunt bacterii răspunzător pe suprafaţa pielii, care produc mirosurile neplăcute.

 Sebacee glanda este distribuite pe scară largă, în plus faţă de mâinile, picioarele, pe tot parcursul corpul nostru, cap, lângă sternului și între pielea scapular sus. Hormonului masculin secreţia glandelor sebacee şi suprarenale hormon de control de sebum, mai puţin secreţia de sebum în timp ce în copilăria timpurie, pubertate secreţia puternic, după vârsta de 35 suma redusă progresiv, pielea va deveni mai uscat şi început brute, ridurile să apară.

 Păr de păr pot fi împărţite în părul lung, părul scurt părul moale pe corp de trei. Sale ingredientul principal este Keratina. Parul lung, inclusiv păr, păr axilă, păr pubian, lână scurt sprancene, genelor și păr nas; vellus moale de culoare dispare printre Palm a mâinilor şi picioarelor şi degetele de la picioare deget Sfat lucruri, tot corpul. Gradul de factori genetici pe distribuţia de păr, STUFOS, textura, de culoare şi are o influenţă puternică pentru ondulare.

 Armura de unghii care acoperă sfârşitul tep translucide plăci excitat. Componente principale sunt greu şi excitat de proteine, nu conţin nervilor şi vaselor de sânge, este situat în scop (tep), protecție. De la puntea şi două-parte. Punte este expus în afara părţile pielii, sub pat unghiilor, conţine o multitudine de vas de sânge şi nervoase. Rădăcină este ascuns în secţiunea ID, sub pielea sa pentru matricea de unghii, este o zonă de creştere. În cazul în care pielea iritarea sau erupţii cutanate unghiilor rădăcină, subţire, fragil din cauza de malnutriţie sau inegale, care afectează frumusetea globale de la mână.


[時尚潮流twitter
[美麗愉悅twitter
[漂亮生活twitter

皮膚有哪些附屬器官?

 皮膚附屬器官有皮脂腺、汗腺、毛髮和爪甲。

 汗腺 根據汗腺分泌物的不同,分為小汗腺和大汗腺兩種。小汗腺的分泌受神經系統支配。當氣溫升高、做劇烈運動、情緒變化,或服某些藥物時,小汗腺分泌活動增加,身體出汗量增多。小汗腺除唇及指甲等處外,廣泛分佈於全身,尤其以手掌、腳底、前額、腋下等處最多。小汗腺可以分泌汗液,其主要成分為水、無機鹽和少量尿酸、尿素等代謝廢物,具有潤澤皮膚、調節體溫、排泄廢物等作用。大汗腺青春期時開始發育,分佈在腋窩、乳暈、肛門及外陰、外耳道等處,開口於毛囊,分泌物為濃稠的乳狀液體,含有蛋白質、糖類和脂肪。這種分泌物很容易被皮膚表面的細菌分解,產生令人不愉快的氣味。

 皮脂腺 分佈很廣,除手、腳掌外遍佈全身,以頭面、胸骨附近及肩胛間皮膚最多。皮脂腺的分泌受雄性激素和腎上腺皮脂激素的控制,在幼兒時皮脂分泌量較少,青春發育期分泌活動旺盛,35歲以後分泌量逐漸減少,皮膚會變得比較乾燥,開始粗糙,出現皺紋。

 毛髮 體毛髮可分為長毛、短毛、毫毛三種。它的主要成分是角蛋白。長毛包括頭髮、腋毛、陰毛等;短毛有眉毛、睫毛、鼻毛等;毫毛柔軟色淡,除手腳掌和指趾末節外,遍佈全身。遺傳因素對毛髮的分佈、濃密程度、質地、顏色及是否捲曲等有很大影響。

 爪甲 甲覆蓋在指趾末端,為半透明狀的角質板。甲的主要成分為硬性角質蛋白,甲內不含神經和血管,位於指(趾)末端,起保護作用。甲由甲板和甲根兩部分構成。甲板是暴露在皮膚外的部分,其下為甲床,內含豐富的血管、神經。甲根為隱藏在皮內的部分,其下皮膚為甲母質,是甲的生長區。如甲根部皮膚發炎或起皮疹,甲會因營養不良而變薄變脆或凹凸不平,影響手部整體美。


沒有上一則|日誌首頁|沒有下一則
回應
關鍵字
累積 | 今日
loading......
  沒有新回應!