2018040412214月4號

今日0820左右就起身..之後就食早餐+睇《Lucifer》,1030左右就出門口搭60X去旺角。去到旺角就去左M記買晚餐>去朗豪坊返工﹏Check e-mail+Excel>打日記>上香討+youtube睇野,完全唔明點解連朗豪坊都咁少人..定係D人完全唔想上到咁高?定係D人會直接搭Lift去到自己想去既樓層然後搭返Lift走?今日又係悶左全日..連香討都無心機睇..睇左幾集《蠟筆小新》,同阿Joe傾左一次電話..主要都係傾某張單既初型..然後佢有同我提起請人既野..都係果句啦..未有任何消息!!只希望阿Joe可以盡快請到人而果個人又可以幫到公司賺錢..因為我走既原因都唔係因為公司/老闆既問題..所以我都唔希望公司有事。

睇youtube睇到2150左右就蓋布>清AE機>更新Sales Volume>上傳Dropbox>收工..搭60X返屋企。返到屋企就睇左陣《蠟筆小新》,0100左右就訓。

回應
關鍵字
    沒有新回應!





Powered by Xuite