200811031517進口保養品 Milline on suhe happe ja leelise keskkonna ja ilu asutuse vahel?

Milline on suhe happe ja leelise keskkonna ja ilu asutuse vahel?

  Naha ja bodybuilders, on olulised tegurid ilu lahutamatu, mis on naha asutus olulisi toitainete tingimuseks. Kaasaegse kosmetoloogia on ka korduvalt rõhutanud teavitas süüa rohkem alkaalse toidu hoida teie asutuse leeliselises keskkonnas, et hea ilu, ei süüa happelise toidud. See on, sest nagu happelise toidu ülemäärast tarbimist inimorganismi vere kehas kalduvad vereringet, keha ainevahetuse, vähendada rasvhapete, põhjustanud halvenemist. Töötlemata happe keskkonnas võib ka põhjustada naha naha kaotab paiste ja lihtne teha inimesed arvavad väsinud ja energia puudus. Loomse päritoluga toite on happeline toitu, nagu liha, nii nagu liha pikk pikk inimesed kipuvad naha freckle ja Mole üksikute blackened.

  Happe leeliselise toidu viitab toidu seedesüsteemi, sisestades pärast oksüdatiivset lagundamist metaboolsete protsesside, toodavad leeliselise aine, samal ajal kui teised toodavad happelise toidud. Normaalsetes tingimustes toitu, sisaldavad Mittemetalsete väävel, fosfor, kloori, in vivo oksüdatsioon ja lagunemise pärast loob isopoly koos katioonsed, tuntud happelise toidu ja metallide puhul nagu kaaliumi, naatriumi, kaltsiumi, magneesiumi sisaldavate anioone toidu inimeste ainevahetusest pärast saate luua põhilised oksiid, leeliselise toiduainetena teada.

  Teadlased öelda leeliselise veri, süüa anorgaanilised soolad, rikkad toidud on eriti kõrge kaaliumisisaldus toidu nagu banaanide, maapähklid, seller, spinat, salat, seente, kartul, praetud. Enamik puu- ja köögivilja määruse ja keha valget riisi, kuna rafineeritud pinna ja loomse toidu happe moodustamine aitab säilitada asutuse happe-aluse tasakaalu, inimeste tervisele, keskkonnale põhjustada saavutada esteetilistel hüvanguks.

  On leeliselise toidud on: spinat, kapsas, naeris, Bambusevõrsed, porgand, kartuli, kurgi, viinamarjade, banaanide, apelsinid, õunad, kastanid, persimmons, tofu, herned, oad, punane oad, mung oad, Bataatti, rohelised oad, Lotus juur, sibul, baklažaan, seened, piima, valk, ja nii edasi.

  Happelise toidu kuuluvat: veiseliha, sealiha, kana, munakollase, austrid, angerjate, tatar, töötlemata riis, nuudlid, leiva, põlduba, kaheksajalad, hink, part liha, õlle, kalmaari, krevettide, merevetikad, suhkru, ja jne.

  Toidu ilu ja ammendamatu jagada alati saadaval. Tagamaks, et toitumise, mõistlik, vajalik omastamise kohta tasakaalustatud toitumine, mille osaline on halb eclipse ja dieting. Kuna toit on hea, see sisaldab toitained on piiratud, ei ole võimalik vastama asutuse nõuetele, peaks teil olema terviklik ja põhjendatud toitumise kohta valida. Paistab ilus alus, peab keelamisele füüsilist tervist nõuetekohast toidu toitumisalase teabega teha noorte elu poolt.



體內的酸鹼環境與美容有何關係?

  皮膚的健美,是美容不可缺少的重要因素,而獲得皮膚健美必不可少的條件是營養。近代美容學家也一再強調,宜多吃鹼性食物,以保持體內偏鹼性環境,對美容有益,不宜多吃酸性食物。這是因為,人體如過多食用酸性食物,體內的血液將傾向於酸性,造成血液循環的惡化,使機體新陳代謝降低。酸性的內環境還可造成皮膚的粗糙,使皮膚失去光澤,並易使人感到疲倦和精力不足。肉類等動物性食品屬於酸性食物,所以個別喜歡吃肉的人容易長雀斑、長痣,且有皮膚變黑的現象。

  食物的酸鹼性,是指食物進入消化系統後,經過氧化分解的代謝過程,有的產生鹼性物質,有的則產生酸性食物。一般情況下,凡含硫、磷、氯等非金屬元素的食物,經過體內氧化後,能分解生成帶陽離子的酸根,人們稱之為酸性食物;而含鉀、鈉、鈣、鎂等金屬元素的陰離子食物,經過人體代謝後,能生成鹼性氧化物,稱為鹼性食物。

  科學家認為:要使血液偏鹼性,應多吃富含無機鹽的食物,特別是含鉀高的食物,如香蕉、花生、芹菜、菠菜、萵筍、香菇、土豆、冬筍等。大多數水果和蔬菜,有利於中和和調節體內由於精米、精面和動物性食品形成的酸性物質,有利於保持體內的酸鹼平衡,有利於造成人體健康的內環境以達到美容的目的。

  屬於鹼性的食物有:菠菜、捲心菜、蘿蔔、筍、胡蘿蔔、馬鈴薯、橘子、黃瓜、葡萄、香蕉、蘋果、栗子、柿子、豆腐、豌豆、大豆、小豆、綠豆、甘薯、四季豆、藕、洋蔥、茄子、香菇、牛奶、蛋白等。

  屬於酸性的食物有:牛肉、豬肉、雞肉、蛋黃、牡蠣、鱔魚、粗糙米、麵條、蕎麥、麵包、蠶豆、章魚、泥鰍、蝦、啤酒、魷魚、鴨肉、紫菜、白糖等。

  食物中有取之不盡、用之不竭的美容佳品。要保證營養的合理,就必需攝取平衡膳食,偏食、節食都是不好的。因為某種食物再好,它所含的營養成分也是有限的,不可能滿足機體需要,應在全面、合理飲食的基礎上有所選擇。容貌美的基礎,必須是以身體健康為前提的,通過合理的飲食營養,才能使青春長駐。


回應
關鍵字
    沒有新回應!





Powered by Xuite
Brand
Skin Cares
Life