201612140101阿爾卑斯

星期日,同一時間,原本我正在瑞士的真.阿爾卑斯山。但是我卻身處深圳的假阿爾卑斯雪場。寧捨諷刺。

是的。之前買落張特價機票我 no show 左。只因為一個人。之前食個餐飯,我真係算好畀面。我堅有諗過臨時甩底,結果證實唔去好過去,唔會有下次。如我所料,個假調左去泰國,話無所謂就呃人。不過我好識做唔會壞人好事,你出句聲我最多屌幾句。粒聲唔出就放飛機係咩玩法?仲要反客為主怪番我轉頭,呢啖氣我真係哽唔落。自問呢件事我真係無做錯,我對得住良心。唯一既錯係自己太 on9。我做咁多野為左 D 乜?又係為左邊個?明明自己唔啱,點解仲可以咁理直氣壯賴落人地度?

二千幾蚊,買個教訓,洗得值得。

星期六 wine group housewarming,好熱鬧!未試過超過 10 個人同時在家開餐!好正!越來越鍾意呢班人,開懷地飲開懷地講開懷地笑。

畀人跣左一鑊。仲以為執到寶。仲要倒蝕…

食完俏江南先去 snowboard,好貴,唔會再幫襯。學完滑雪趕返香港投票。唔記得改地址,要走到去禮頓山。投完再去筲箕灣食煲仔飯。等左足足 9 個字!第一煲好好食,飯好乾身,飯焦一剷就起。第二煲隔 15 分鐘先出,差好遠!都未收哂水… 試一次就好… 
PS 餐廳有個o靚仔幫手,激似李嘉豪!連 style 都似!李嘉豪,你好嗎?

Ivan sir 問我:「你同佢係唔係一齊改名?一個叫 Carlton 一個叫 Clayton」我當堂 O 左咀… 我滑得越來越好啦!toe side 都開始上手!

好耐無遊車河,星期五晚食完添好運叫 brian 兜下。去左火炭獅子亭,見到有人玩航拍,好似好好玩。

恭喜小徒弟終於畢到業。本來理所當然既事,變到難能可貴。勁!

有女人既地方就有是非。我知。但唔係連3 唔識 7 既人都知。消息靈通既程度真係太太太可怕。

反應正面。但要落實細節的確有難度。絕對有機會談不攏。

睇下自己忍得幾耐…

回應
關鍵字
[此功能已終止服務]
    沒有新回應!





Powered by Xuite