201607081356網路學習 英文寫作家教 免費線上英語學習 in rare cases中文意思是什麼

    英文要怎麼學 live互動美語 多益英文單字英文 補習 推薦 高中家教 看影集學英文旅遊英文書 英文生活會話 英文影片翻譯台中全美語幼稚園 英文線上學習 英文自學手冊商務英語會話 幼兒美語學習 想學英文遊學打工 兒童美語教學遊戲 基礎英文教學家教行情 聽音樂學英文 新竹英文家教老師免費英文網站 線上免費課程 補習 英文

立即了解學習英文

立即了解學習英文

in rare cases中文意思是什麼

in rare cases解釋

個別情況

  • in: adv 1 朝里,向內,在內。 A coat with a furry side in有皮裡子的外衣。 Come in please 請進來。 The ...
  • rare: adj 1 稀少的;(空氣等)稀薄的;(群島、星等)稀疏的。2 稀有的,珍奇的;極好的,珍貴的。3 〈口語...
  • cases: 包裝箱


  • In rare cases we resort to the use of clinometers for showing rotations of the structure, particularly with reference to the foundations.

    在少數情況下,可用傾斜計表示結構的轉動,特別是結構對于地基的轉動。
  • In summary, dysphonia or laryngeal disorder can be the only prominent manifestation of mg in rare cases, which should be taken into consideration during the diagnosis to patients with exclusive laryngeal complaints

    總的來說,發聲困難或喉部功能障礙可能是一些罕見mg的突出表現,這應在對僅有喉部癥狀的病人進行診斷時加以考慮。
  • In rare cases additional air jets near the exit have been tried.

    少數情況下,在出口附近曾經試用過空氣引射。
  • 英文進修課程 高雄英文家教老師 英文好好學 In some patica patients, nausea, dizziness and vomiting may occur in the first days of the atment, but the treatment need not be discontiuen for thus. in rare cases a decrease of blood phessure cheey appead for which a blood pressure cheek - up is recommended in out - patients before the treatment is initiated. if sid - effects persist, lower dose should be adminisuted

    大量服用該藥時,服用降壓藥時可能增加後者藥效,服用本品的頭幾天,有些病會出現惡心,頭暈和嘔吐,但不必停藥偶有血壓下降的病例為此在治療開始前建議門診患者,檢測血壓若副作用持續不消失應減少劑量。
  • In rare cases, a decrease in blood pressure may occur, so a blood pressure check - up is recommended

    偶有血壓下降的病例發生,因此,建議在治療開始前對門會話教學 怎樣學英語診患者進行血壓檢測。

    in range, in range with, in rapid sequence, in reach, in readiness, in real and nominal terms

    in rare cases中文意思是什麼
      學英語會話 台中英文家教 臺南英文家教推薦出國遊學英文 英文家教費用行情toeic 線上學習 學習英文方法全民英檢中級寫作 英文口語 補習每日英文 雅思補習班 國文 補習線上學西班牙文 學英語網路學習 英文寫作家教 免費線上英語學習美語補習班 語言學 英文 英文線上學線上英語 台北英文補習班推薦免費學英文網站 美語教材

    立即了解學習英文


  • 回應
    關鍵字
      沒有新回應!





    Powered by Xuite