2018021012222月10號

今日0835起身..之後就整早餐>食早餐+睇<蜜桃女孩>﹏本來想睇<靈異空間>但我無心機聽英文..但點解日文我又會聽?果然日文係我心目中係與眾不同~INOO好吸引..好可愛..但唔係我鍾意果類!!1030左右竟出門口搭962X去銅鑼灣。去到銅鑼灣就去金百利返工﹏Check e-mail+Excel>打日記..1345左右有個人入左黎..然後好快就揀左款>佢走;我就整相>入Excel>上傳資料>更新出貨表。之後就上香討睇野+上youtube睇片..有人問野就答~1630左右就食飯+睇youtube,食完就繼續睇youtube+香討。

有人黎攞貨..然後又話唔似..又係問我覺得似唔似..點解D人咁鍾意問我既呢?我話似你又話我呃你..話唔似又比你食住上,最後都係比佢重做..廢事煩死我!!!反正一切都係新年後先做..由你地急死自己!!將呢張單既資料send左比阿婷後就繼續youtube..2030左右有另一個客黎攞貨﹏呢個我真心覺得似..同埋呢個人都係幫人訂..加上呢個人既態度好好..我同佢講野都開心D~~之後就繼續睇youtube..睇到2150左右就開始更新Dairy Report等>執野走。去左銀行入錢>搭962X返屋企..返到屋企就睇左陣電視..0020左右就訓。

沒有上一則|日誌首頁|沒有下一則
回應
關鍵字
    沒有新回應!





Powered by Xuite