201501081458眉筆 眉粉 染眉膏對比 :)


染眉膏、眉粉、眉筆

眉筆~ 較難畫,防水防油效果一般!所以出左眉粉同染眉膏後,就好小用眉筆了!不過要畫出一條靚既眉型 ..始終要眉筆幫手! 要好好學習下~~

眉粉~ 自然易畫,市面上好多眉粉都一盒多色,會有淺色可以做埋鼻既陰影!好方便!除非真係好實色既黑色頭髮,如果唔係都建議用深啡色眉粉,會較自然美麗!
染眉膏~ 上色容易!上妝自然!而且持久力係最好呢^^ 要留意既係眉毛較小, 只見眉頭既sis, 要先用眉粉畫返條尾尾, 再用相同顏色既染眉膏! 如果唔記得畫返條尾.. 就會令短短的眉更明顯呢!! 相中MODEL都係先用眉粉畫左尾尾先架~

3CE染眉膏出左新色~啡紅色^^ 相比起啡色, 會令妝容顯得更精神色彩呢!

$82 Wtsapp: 65618830 - 郵寄快遞、店取、滿$100面交
#3CE #3CE染眉膏 #染眉膏 #眉粉 #眉筆


 

回應
關鍵字
    沒有新回應!





Powered by Xuite